Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.Βαρνάβας παραβρέθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στον Εύοσμο κατά τη διανομή των 350 δεμάτων αγάπης, τα οποία, κατά την προσφυή έκφραση του Σεβασμιωτάτου, ήταν «πλουσιότερα από κάθε φορά». Ανάμεσα στους δωρητές, τους οποίους με ευγνωμοσύνη μνημόνευσε δημοσίως ο Σεβασμιώτατος, συγκαταλέγονται τα Ελληνικά Πετρέλαια, τα οποία εκπροσωπήθηκαν δια της κυρίας Ξανθής Καρέζη, από το Γραφείο Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης.

Η Εταιρεία πλειοδότησε στην έμπρακτη έκφραση αγάπης προσφέροντας εκτός από τις διατακτικές τροφίμων και από μια γαλοπούλα για κάθε δέμα. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε επίσης τον πρόεδρο, κύριο Ιωάννη Χαραλαμπίδη και τα μέλη των εμπόρων της Κεντρικής Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης για τη συμμετοχή τους στην ετοιμασία των δεμάτων.

Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος σε μια αποστροφή μεστή αισθημάτων ευγνωμοσύνης, ευχαρίστησε όλους εκείνους που, επώνυμα ή ανώνυμα, πήραν μέρος σε τούτη την εκστρατεία αγάπης, έτσι αναφέρθηκε και στους μαθητές που είχαν την πρωτοβουλία να συγκεντρώσουν χρήματα διαδικτυακά, για να αγοράσουν τρόφιμα.

Δεν παρέλειψε ο Σεβασμιώτατος να μνημονεύσει το θυσιαστικό κόπο όλων των πατέρων, των λαϊκών συνεργατών και των κυριών που διακονούν στις διάφορες Κοινωνικές Δομές της Μητρόπολης με αμείωτο ζήλο, ακόμα και σε συνθήκες αντίξοες, όπως αυτές της πανδημίας.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.