Γράφει η Μητρόπολη Νεαπόλεως

Τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού με την ευκαιρία των εγκαινίων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Μενεμένης, κατόπιν προσκλήσεως του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λάζαρου Κυρίζογλου.

Παρόντες στα εγκαίνια ήταν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου, ο πρώην Γενικός Γραμματέας Δημοσίων έργων κ. Στράτος Σιμόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Μενεμένης κ. Γιώργος Ακτσελής, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Χρήστος Γεωργίου, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Παύλος Ματζιάρης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου καθώς και εκπρόσωποι του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, γονείς και μαθητές του σχολείου.

Ο Νεαπόλεως Βαρνάβας εγκαινίασε το 6ο Δημοτικό Σχολείο Μενεμένης Ο Νεαπόλεως Βαρνάβας εγκαινίασε το 6ο Δημοτικό Σχολείο Μενεμένης Ο Νεαπόλεως Βαρνάβας εγκαινίασε το 6ο Δημοτικό Σχολείο Μενεμένης

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.