Ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος συνεχάρη τον Μιχαήλ Μισσούστιν για τον διορισμό του στη θέση του Πρωθυπουργού της Ρωσίας και εξέφρασε την ελπίδα ότι θα καταφέρει να κάνει «πολλά καλά και ωφέλιμα» στο νέο του αξίωμα.

Την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλανίτμιρ Πούτιν υπέγραψε το διάταγμα περί διορισμού στη θέση του Πρωθυπουργού του Μιχαήλ Μισσούστιν.

Στον χαιρετισμό του ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας είπε: «Έχετε να επιλύσετε μια σειρά από δύσκολες υποθέσεις, με τις οποίες πρέπει να ασχοληθεί η νέα ρωσική κυβέρνηση το προσεχές διάστημα. Θεωρώ ότι θα καταφέρετε να κάνετε πολλά καλά και ωφέλιμα στο νέο σας αξίωμα υπηρετώντας την Πατρίδα και τους συμπολίτες μας». Επίσης ο Πατριάρχης κ.κ. Κύριλλος εξέφρασε την ελπίδα ότι η κυβέρνηση της Ρωσίας θα εξκακουθήσει την συνεργασία και την επικοινωνία με την Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία και ότι «θα συνεχίσει και στο εξής να συμβάλλει στην εδράιωση, στην δημόσια συνείδηση των αιωνίων οικογενειακών αξιών και παραδόσεων, συνεισφέροντας στην πνευματική, ηθική και πατριωτική αγωγή της νεολαίας, στην δημιουργία την ειρήση και τη αστική συμφιλίωση, καθώς και στην διατήρηση της πλούσιας ιστορικής και πολιτιστικής πληρονομιάς της Ρωσίας, αλλά και στην άνοδο του βιωτικού επιπέδου του λαού».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.