Ο Μορφωτικός Σύνδεσμος Υψωμαθείων επισκέφτηκε τη νήσο Ίμβρο μεταξύ 23-24 Ιουνίου 2020. Κατά την επίσκεψη αυτή τα μέλη του Συνδέσμου μας συνόδευσαν ο Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου π. Γεώργιος Κασάπογλου, ο Πρόεδρος του Συνδεσμου Εντιμ. κ. Στυλιανός Γκιουλγκούν και ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας παραγωγής υποδημάτων "Flo" Εντιμ. κ. Tahir Bayraksoy.

Με μέριμνα της εταιρείας δωρήθηκαν συνολικά 140 ζευγάρια υποδημάτων στους μαθητές του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου της Ίμβρου.
Την πρώτη ημέρα η αντιπροσωπεία μας πραγματοποίησε επίσκεψη στον Ποιμενάρχη της νήσου Σεβ. Μητροπολίτη κ. Κύριλλο. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους μαθητές του γυμνασιακού και λυκειακού τμήματος της Σχολής των Αγριδίων με τη συμμετοχή του Διευθυντού κ. Ιωακείμ Καμπουρόπουλου και καθηγητών. Την επόμενη ημέρα μετά τον εκκλησιασμό, στην Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, έγινε επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο των Αγίων Θεοδώρων κατά τη διάρκεια της οποίας παρευρέθησαν γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικοί υπό την ηγεσία της Διευθύντριας κας Βούλας Μπερμπέρη.
Ο Σύνδεσμός μας εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον Ποιμενάρχη κ. Κύριλλο για το αμέριστο ενδιαφέρον και την μέριμνα που επέδειξε κατά την διάρκειαν στην παραμονής μας στα όρια της Επαρχίας αυτού.
Εκ του Μορφωτικού Συνδέσμου Υψωμαθείων

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.