Σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, με υπόβαθρο το όμορφο ηλιοβασίλεμα στην Καλντέρα της Σαντορίνης έλαβε χώρα η εκδήλωση “Οι νέοι τραγουδούν για τους νέους”, την οποία το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας, Αμοργού και Νήσων σε συνεργασία με το Εθνικό Ωδείο Θήρας διοργάνωσαν.

Μαθητές των σύγχρονων τμημάτων του Εθνικού Ωδείου έπαιξαν και τραγούδησαν με μεγάλη επιτυχία τραγούδια, ενώ μικρά κείμενα περί της πνευματικής αξίας της μουσικής αλλά και της γνήσιας και ειλικρινούς χριστιανικής ζωής και χαράς απέδωσαν ένα όμορφο πνευματικό υπόβαθρο.

Στο τέλος του μουσικού προγράμματος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας κ. Αμφιλόχιος ευχαρίστησε τους συντελεστές της όμορφης αυτής συναυλίας και σημείωσε ότι στην ουσία αυτή η εκδήλωση σηματοδοτούσε την αρχή της νέας ιεραποστολικής προσπάθειας της Μητροπόλεως και του Γραφείου Νεότητας αυτής για την εν Χριστώ προσέγγιση της νεολαίας των ευλογημένων νησιών μας, η οποία με ποικίλες δράσεις και εκδηλώσεις θα αναπτυχθεί πλήρως από το προσεχές φθινόπωρο.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.