ΕΝΟΡΙA ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ

Στο Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου ιερούργησε χθες, Κυριακή Γ’ Νηστειών (Σταυροπροσκυνήσεως), 19 Μαρτίου, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Θαυμακού κ. Ιάκωβος, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Ασωμάτων Πετράκη.

Κατά τη διάρκεια του Κοινωνικού διαβάστηκε η Εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος για τις ιερατικές κλήσεις.

Πριν την απόλυση της Θείας Λειτουργίας ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού, Αρχιμανδρίτης π. Αλέξιος Γιαννιός, ευχαρίστησε τον Πανιερώτατο για την παρουσία του στην ενορία και την τέλεση του μυστηρίου της Θείας Ευχαριστίας. “Πάντα μας εμπνέεται. Με την ευλογία σας και την διακριτική παρουσία σας, με την αρχοντιά σας, μας διδάσκεται και εμάς τους μοναχούς της Ιεράς Μονής Ασωμάτων Πετράκη ως Γέροντας και Ηγούμενός μας, αλλά και όλο το πλήρωμα των πιστών οι οποίοι συναναστρέφονται μαζί σας θεωρούν την έκβαση της αναστροφής σας και πραγματικά διδάσκονται και οδηγούνται εις νομάς σωτηρίους”, είπε.

“Με υγεία πνευματική και σωματική να διέλθουμε και το υπόλοιπο μέρος του σταδίου της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και τη μεγάλη ημέρα της λαμπροφόρου Αναστάσεως με καθαρή την καρδία να υμνήσουμε τον Κύριο της δόξης και να χαρούμε εις την περίοδο αυτή της αναδημιουργίας την οποία ο Κύριος μας καλεί”, ευχήθηκε ο Μητροπολίτης Θαυμακού κ. Ιάκωβος.

Ο Πανιερώτατος ευχήθηκε, επίσης, τα νέα παιδιά να πάρουν και αυτά την σκυτάλη και να συνεχίζουν την αποστολή έτσι ώστε να μεταφέρουν το χαρούμενο μήνυμα μέσα στην κοινωνία.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.