Το απόγευμα της Δευτέρας, 24 Οκτωβρίου 2022, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Δήμου Καραβά, παρέστη στην εκδήλωση αδελφοποίησης του Δήμου Καραβά με τον Δήμο Suceava, Ρουμανίας, (2η φάση) στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Καραβά στην Ακρόπολη.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Πρέσβης της Ρουμανίας στην Κύπρο κ. Dan Michalache, ο Δήμαρχος της Suceava κ. Ion Lungu, ο Δήμαρχος Καραβά, κ. Νίκος Χατζηστεφάνου, ο Έπαρχος Κερύνειας, κ. Αντώνης Οικονομίδης, η Δήμαρχος Κερύνειας, κ. Ρίτα Ελισσαίου Κωμοδίκη, ο Δήμαρχος Λαπήθου, κ. Νεοπτόλεμος Κότσαππας, και αρκετοί Καραβιώτες.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Καραβάς κ. Νίκος Χατζηστεφάνου, απέδωσε τιμητικό ενθύμιο στον Πανιερώτατο, ενθυμούμενος την ημέρα αυτή της αδελφοποιήσης, αφού και ο Πανιερώτατος έλκει εκ μητρός την καταγωγή του από τον Καραβά.

Ο Πανιερώτατος εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες και τόνισε πως “το μυαλό μας είναι συνεχώς στις κατεχόμενες πόλεις και χωριά μας, τα οποία καλούμαστε καθημερινά να αναπολούμε στις σκέψεις μας και να αγωνιζόμαστε πρωτίστως διά της προσευχής ότι μια μέρα θα είναι και πάλι δικά μας, γιατί δικά μας ήταν, είναι και θα είναι”.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.