Ο Μητροπολίτης Σύρου στην έκθεση “20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ”.

Ο Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλουκ. Δωρόθεος Β΄ επεσκέφθη σήμερα την Έκθεση “20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ” του Δημοσιογράφου και Συλλέκτη κ. Θεόδ. Καρατζούνη, που παρουσιάζεται στην Αίθουσα “ΙΩΑΝΝΗ & ΕΛΕΝΗΣ ΒΑΤΗ” του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.
Στην έκθεση εκτίθενται αναμνηστικά της διενέργειας των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 2004, όπως επίσημος φάκελος και η σημαία για τη διεκδίκηση των Ολυμπιακών Αγώνων, πίνακες με καρφίτσες πέτου, οι επίσημες στολές των εθελοντών και τον λαμπαδηδρόμων, μέρος του επίσημου στολισμού της Αθήνας, διαπιστεύσεις, βραβεία, γκραβούρες διάσημων Ελλήνων εικαστικών, βιβλία, επίσημα έντυπα και προγράμματα, μετάλλια συμμετοχής, αντικείμενα των χορηγών που στήριξαν την διεξαγωγή των αγώνων.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ συνεχάρη τον κ. Θ. Καρατζούνη για την πρωτοβουλία του αυτή, η οποία είναι εντεταγμένη στο πλαίσιο της πρότριτα διοργανωθείσης στη Σύρο από το Υπουργείο Αθλητισμού Εβδομάδας Αθλητικής, Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής Παιδείας, Ιστορίας και Αξιών “Δημ. Βικέλας”.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.