Όπως μας πληροφορεί η Μητρόπολη Σύρου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β παρέστη χθες στην παρουσίαση του βιβλίου του ιστορικού, λαογράφου και ποιητή Αλέκου Φλωράκη « Παλιά λατομεία και σχιστήρια της Τήνου», που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα της «Αδελφότητος των εν Αθήναις Τηνίων», στην οποία παρέστησαν και ο Δήμαρχος Τήνου κ. Ιωάννης Σιώτος, το Μέλος της Διοικούσης το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου, ιατρός κ. Νικόλαος Διαμαντάκης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Δημοτικού Κέντρου Πανόρμου κ. Εμμ. Σώχος και πολλοί Τήνιοι και φίλοι της Τήνου.

Το βιβλίο, το οποίο εκδόθηκε από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς, παρουσίασαν ο Ακαδημαϊκός κ. Μανώλης Κορρές, ο αναπληρωτής Καθηγητής Ιστορίας της Τέχνης κ. Δημήτρης Παυλόπουλος, ιστορικός – λαογράφος κα Σταυρούλα Φωτοπούλου και ο ιστορικός – ερευνητής, συγγραφέας κ. Κώστας Δανούσης, ενώ παρεμβάσεις έκαναν ο αρχαιολόγος-μουσειολόγος κ. Ανδρέας Λαπούρτας και ο συγγραφέας κ. Αλέκος Φλωράκης.

Την παρουσίαση συντόνισε η δρ. αρχαιολογίας και προϊσταμένη της Υπηρεσίας Εκδόσεων του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς κα Ουρανία Καραγιάννη.


Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.