Με μεγάλη χαρά και τιμή ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου «της εν Αθήναις Ενώσεως Σμυρναίων» υποδέχθηκαν τον Ποιμενάρχη Τους Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σμύρνης, Υπέρτιμο και Έξαρχο Ασίας κ.κ. Βαρθολομαίο.

Η υποδοχή έγινε στα γραφεία του κατεξοχήν μικρασιατικού σωματείου στην οδό Σκουφά 71α στο Κολωνάκι.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης γεύθηκε την πατροπαράδοτη σμυρναϊκή φιλοξενία και έδωσε τις ευχές του και την ευλογία του για την ευόδωση των σκοπών και του έργου του σωματείου ενόψει της νέας περιόδου 2021-2022.

Επίσης είχε την ευκαιρία για μία ακόμη φορά να ξεναγηθεί στους χώρους του σωματείου θαυμάζοντας τα μοναδικά κειμήλια προερχόμενα από τη Σμύρνη και να ανταλλάξει απόψεις με τα μέλη του Δ.Σ της «Ενώσεως Σμυρναίων», εκφράζοντας την ευαρέσκειά του και τη χαρά του για τη συνάντηση αυτή.

Τέλος σε ανάμνηση της επισκέψεώς του, στο Σεβασμιώτατο προσφέρθηκαν βιβλία από τις σημαντικές εκδόσεις του σωματείου μας.

Παρέστησαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Γεώργιος Αρχοντάκης, η Αντιπρόεδρος κ. Ελένη Μπίστικα – Κατραμοπούλου, η Γεν. Γραμματέας κ. Βγένα Βαρθολομαίου, ο Ταμίας κ. Δημήτριος Μαργαρίτης, τα μέλη του Δ.Σ Αντώνιος Βογιατζής, Πρόεδρος του Μουσείου της Πόλεως των Αθηνών, Άννα Τακούμη, Μαρίνα Μαγδαληνού, Σταύρος Μελιδώνης, Νομικός Σύμβουλος της Ενώσεως Σμυρναίων και ο Αιδεσιμολογιώτατος π. Πέτρος Μελιδώνης.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.