Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, από σήμερα Σάββατο, 28η έως και την Τρίτη, 31η Ιανουαρίου 2023, θα ευρίσκεται στην Αθήνα για υποχρεώσεις και υποθέσεις της Ιεράς Μητρόπολης και της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης.

Το βράδυ του Σαββάτου, 28ης Ιανουαρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος θα ευλογήσει την αγιοβασιλόπιτα του Συλλόγου Ρεθυμνίων Αττικής «ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ», στο Ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία», ως εκπρόσωπος του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου.

Το μεσημέρι της Κυριακής, 29ης Ιανουαρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος θα ευλογήσει την αγιοβασιλόπιτα του Λαογραφικού Ομίλου «ΚΟΥΡΗΤΕΣ».

Επίσης, την Τρίτη, 31η Ιανουαρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος, ως μέλος της Αντιπροσωπείας της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης, θα λάβει μέρος στην Ημερίδα που διοργανώνει η Εκκλησία της Ελλάδος με θέμα: «Εκκλησιαστική περιουσία, δασικοί χάρτες και άλλα συναφή θέματα», στο Συνοδικό Μέγαρο της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Κατά την Ημερίδα αυτή, ο Σεβασμιώτατος κ. Πρόδρομος θα εισηγηθεί από πλευράς της Εκκλησίας Κρήτης με θέμα: «Εκκλησία Κρήτης – Δασικοί Χάρτες: σκέψεις και προβληματισμοί».

Ο Σεβασμιώτατος θα επανακάμψει εις τα ίδια το πρωί της Τετάρτης, 1ης Φεβρουαρίου 2023.

Κατά τις ημέρες της απουσίας του, στις διάφορες τελετές, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν με αφορμή την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας φορέων και συλλόγων του τόπου μας, καθώς και στον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών, ο Σεβασμιώτατος θα εκπροσωπηθεί καταλλήλως υπό Κληρικών της Ιεράς Μητρόπολης.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.