ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ: Ο Μητροπολίτης Πέτρας στο Κέντρο Φροντίδος Ηλικιωμένων «Παναγία η Γερόντισσα». Όπως μας πληροφορεί η Ιερά Μητρόπολη Πέτρας: Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ Γεράσιμος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλό του, Αρχιμ. Τίτο Ταμπακάκη, επισκέφτηκε στις 26 Απριλίου 2023 το Κέντρο Φροντίδος Ηλικιωμένων «Παναγία η Γερόντισσα», όπου συναντήθηκε με τον Δημάρχο Οροπεδίου Λασιθίου κ. Ιωάννη Στεφανάκη, τον Διευθυντή π. Χρύσανθο Πλευράκη, τον νεοπροσληφθέντα ιατρό κ. Νικόλαο Κακολύρη, το προσωπικό του Ιδρύματος και τους εργαζομένους της υπηρεσίας του Δήμου «Βοήθεια στο σπίτι».

Ο Σεβασμιώτατος, εξέφρασε προς την Δημοτική Αρχή τις ευχαριστίες του, για την σημαντική βοήθεια που προσφέρει στην προνοιακή αυτή δομή της Εκκλησίας και για τις πρόσφατες ανακαινιστικές εργασίες που έχει πραγματοποιήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα την αισθητή βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των τροφίμων. Εξέφρασε δε την ευγνωμοσύνη του στο προσωπικό της υπηρεσίας «Βοήθεια στο σπίτι», για την συνδρομή του στην εύρυθμη λειτουργία του Ιδρύματος.

Να σημειωθεί ότι οι προσλήψεις ιατρού και νοσηλεύτριας, που ήδη έγιναν, θα προσδώσουν εντελώς νέα μορφή στην φροντίδα των ηλικιωμένων. Ήδη οργανώνεται, με την ανύστακτη φροντίδα του κ. Κακολύρη, εκ νέου, ηλεκτρονικό ιατρικό αρχείο, ανακαινίζεται και εξοπλίζεται το ιατρείο. Μεγάλη βοήθεια, επίσης, προσφέρει το Κέντρο Υγείας Τζερμιάδο, το οποίο αντιμετωπίζει, με αμεσότητα, τα βαριά ιατρικά περιστατικά του Κέντρου.

Στο άμεσο μέλλον, η Ιερά Μητρόπολη, θα προβεί στην αγορά επαγγελματικών ηλεκτρικών συσκευών, που θα διευκολύνουν το έργο του προσωπικού και θα αναβαθμίσουν τα υγειονομικά δεδομένα.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε, όλως ιδιαιτέρως, το προσωπικό του Ιδρύματος για τον υποδειγματικό αγώνα που δίνει καθημερινά, και ζήτησε την στήριξη όλων, ώστε το Ίδρυμα να συνεχίσει να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στην κοινωνία.

Διαβάστε όλα τα νέα των Ιερών Μητροπόλεων από την ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.