Ι.Μ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΠΑΞΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Προσκληθείς ο Μητροπολίτης Κερκύρας κ. Νεκτάριος, από το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου ΦΑΙΑΞ, να παραστεί στην κοπή της Βασιλόπιτας της ομάδας, ανταποκρίθηκε και μετέβη στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γηπέδου της Κέρκυρας.
Μετά την τελετή και την ευλογία της Βασιλόπιτας, ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε ευχές στον πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και στους αθλητές και προπονητές της Ομάδος, λέγοντας τους ότι ο κάθε αγώνας είναι τίμιος, όταν γίνεται με τις αρχές της ηθικής, της χριστιανικής μας πίστεως.

Ιδιαίτερα τους υπογράμμισε, ότι μαζί με την προπόνηση την σωματική, πρέπει να έχουν και μια προπόνηση πνευματική, και σχέση με την αληθινή πίστη του Ιησού Χριστού.

Παρόντες στην κοπή της Βασιλόπιτας ήταν η Δήμαρχος του Κεντρικού Δήμου της Κέρκυρας κ. Μερόπη Υδραίου, καθώς και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αντιδήμαρχοι και άλλοι παράγοντες.

Ο Σεβασμιώτατος τους ευχήθηκε να έχουν νίκες στην ομάδα τους το 2023, να έχουν Υγεία και Ελπίδα στη ζωή τους, που είναι αξίες παραμελημένες από τον σύγχρονο άνθρωπο.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.