ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Την ευλογία της Εκκλησίας και του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής έλαβαν οι μαθητές των Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξάνδρειας, δίνοντας το δικό τους ξεχωριστό παρών στην Θεία Λειτουργία που ετέλεσε για τη μαθητιώσα αιγυπτιώτικη νεολαία ενόψει των Αγίων Ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα ο Πατριαρχικός Επίτροπος Αλεξανδρείας Μητροπολίτης Ναυκράτιδος κ. Νάρκισσος.

Η όλη συγκινητική ακολουθία τελέστηκε στην Πατριαρχική Μονή Οσίου Σάββα του Ηγιασμένου Αλεξανδρείας την τελευταία ημέρα πριν τις διακοπές του Πάσχα σε κλίμα θρησκευτικής κατάνυξης, όπου εκκλησιάστηκαν οι μαθητές του Αβερωφείου Γυμνασίου και Λυκείου Αλεξάνδρειας καθώς επίσης και οι μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Τοσίτσαιου Πρατσίκειου Δημοτικού Σχολείου της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος τόνισε στους μαθητές και τις μαθήτριες την αξία της προσευχής στην καθημερινότητά μας και ότι αυτό αποτελεί παιδεία και καλλιέργεια της ψυχής μας.

Τέλος, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ναυκράτιδος μοίρασε εικόνες στους μαθητές και εκπαιδευτικούς, δίνοντας την ευλογία του για τις επερχόμενες Άγιες Ημέρες.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.