Το απόγευμα της Τρίτης, 28ης Μαίου 2019, ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων παρέστη στην διοργανωθείσα εκδήλωση παρουσιάσεως του βιβλίου του Ιερέως Χαραλάμπους Παπαδοπούλου, που πραματοποιήθηκε σε συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως με το Βιβλιοπωλείο «Δημοκρίτειο» και τις εκδόσεις ΑΡΜΟΣ στην αίθουσα του Ιδρύματος Παπανικολάου.

Ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων καλωσόρισε στην Επαρχία μας τον π. Χαράλαμπο Παπαδόπουλο, γνωστό και ως π. Λίβυο, και τον ευχαρίστησε για την ανταπόκρισή του, αλλά και την τιμητική παρουσία του στη Θράκη και τη Ροδόπη, επεσήμανε δε τους πνευματικούς δεσμούς με την Κρήτη.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεως και Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου π. Βαρθολομαίος Ιατρίδης, ο οποίος αρχικώς παρουσίασε το βιογραφικό του συγγραφέως, εν συνεχεία δε αναφέρθηκε στα κεφάλαια του πονήματος: «Ένας Θεός που έπαιζε κρυφτό, η ‘’σιωπή’’ του Θεού στις δοκιμασίες των ανθρώπων», ενώ προσεκάλεσε τον συγγραφέα να αναπτύξη την σκέψιν του.

Ακολούθως, ο π. Χαράλαμπος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτην μας κ. Παντελεήμονα για την πρόσκλησιν και την τιμητικήν παρουσίαν του, το Βιβλιοπωλείον «Δημοκρίτειο», και παρουσίασε τα ερεθίσματα που τον ώθησαν στη συγγραφή του παρόντος πονήματος, επηκολούθησε δε εποικοδομητικός διάλογος με το ακροατήριο.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.