ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΛΑΡΙΣΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ - ΗΠΑ: Στις ΗΠΑ για μεταμόσχευση σε ζωτικό όργανο ο Μητροπολίτης Λαρίσης Ιγνάτιος.

Οι τελευταίες λεπτομέρειες ρυθμίζονται για το ταξίδι του Μητροπολίτη Λαρίσης Ιγνατίου στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, το οποίο αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

Αιτία αποτελούν τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και τα οποία οδήγησαν στη λήψη της απόφασης για μεταφορά σε νοσοκομείο στο Μαϊάμι, με τελικό στόχο να γίνει μεταμόσχευση σε ζωτικό όργανο.

Μάλιστα, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, πρόσφατα επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Ιγνάτιο ο Καθηγητής Ανδρέας Τζάκης – πολλοί θα τον θυμούνται καθώς ήταν ο χειρουργός του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χριστόδουλου – ο οποίος ζήτησε και είδε ιατρικές εξετάσεις και πλέον θα τον αναμένει στις ΗΠΑ.

Στο πλαίσιο αυτό επισημαίνεται πως ο Μητροπολίτης Ιγνάτιος δεν θα παραστεί αύριο στις λατρευτικές εκδηλώσεις για τον Πολιούχο της Λάρισας Άγιο Αχίλλιο, ενώ τις επόμενες ώρες – και με την ευκαιρία της μεγάλης γιορτής για την πόλη – θα απευθυνθεί μέσω σημειώματος προς το ποίμνιό του.

Το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE προσεύχεται για την ομαλή έκβαση της όλης διαδικασίας και εύχεται στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης όλα να πάνε κατ ευχήν.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.