Μέλη του «Συνδέσμου», συνοδευόμενοι από τον π. Αντώνιο Λιμ και τον Μητροπολίτη Κορέας και Έξαρχο Ιαπωνίας κ. Αμβρόσιο, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου Hankuk University of Foreign Studies (HUFS) στο Yong–in (Γιονγκγκίν) της Νότιας Κορέας.

Εκεί οι νέοι και οι νέες ξεναγήθηκαν στους χώρους του Πανεπιστημίου και βίωσαν πώς γίνεται το μάθημα στο Τμήμα Ελληνικών Σπουδών από τον Σεβασμιώτατο κ. Αμβρόσιο. Εν συνεχεία, όλοι μαζί περπάτησαν στον υπέροχο περιβάλλοντα χώρο, ο οποίος περιλαμβάνει κατάφυτους λόφους, ποτάμι και μια μεγάλη λίμνη, που δεσπόζει στο μέσον. Οι χαρούμενες φωνές των νέων πλημμύρισαν την ατμόσφαιρα και τα φωτεινά πρόσωπα έκαναν την ημέρα ακόμη πιο λαμπρή.

Μετά την ξενάγηση και τον περίπατο τα μέλη της ομάδας γευμάτισαν σε ένα εστιατόριο της περιοχής. Γύρω από τα κυκλικά τραπέζια μαζεύτηκαν σε παρέες και το φαγητό συνδυάστηκε με συζήτηση και φιλική συναναστροφή.

Τέλος, διοργανώθηκε αγώνας ποδοσφαίρου. Όλοι ήταν πάρα πολύ ενθουσιώδεις και η φιλία τους ενισχύθηκε μέσω της ευγενούς άμιλλας. Μετά το τέλος του αγώνα όλοι μαζί πήραν τον δρόμο της επιστροφής προς τη Σεούλ, για να συμμετάσχουν στον Μεγάλο Εσπερινό στον Καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου, ευχαριστώντας το Θεό για αυτήν την υπέροχη εμπειρία και προσδοκώντας μια ακόμη καλύτερη στο προσεχές μέλλον.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.