Ο Μητροπολίτης Σουηδίας κ. Κλεόπας επισκέφθηκε χθες το Ησυχαστήριο του Αγίου Νικολάου στο Ρέττβικ της Σουηδίας, για να προσευχηθεί υπέρ αναπαύσεως του πρώτου κτήτορά του, μακαριστού Αρχιμανδρίτου κυρού Ευσεβίου Βίττη, και υπέρ υγείας όλων των ευλαβών προσκυνητών, οι οποίοι συνέβαλαν στην αποκατάσταση του Ησυχαστηρίου.

“Θα διερωτάται κάποιος, αν οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται είναι από τον περασμένο χειμώνα και απλά σκέφτηκα σήμερα να τις δημοσιεύσω. Όχι, είναι σημερινές. Σάββατο, 29 Απριλίου 2023. Φωτογραφίες, βγαλμένες με τον φυσικό φωτισμό, που διαχέονταν σε όλους τους χώρους του ησυχαστηρίου”, γράφει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Εδώ στην Σκανδιναυΐα, οι θερμοκρασία για τους τελευταίους επτά μήνες είναι αρκετά χαμηλές. Σήμερα, στο Ρέττβικ, η θερμοκρασία άγγιξε τον 1 βαθμό, γι᾽ αυτό και η δυνατή βροχή μετατράπηκε, μέχρι να φύγουμε, σε πυκνό χιόνι. Ένα θέαμα πανέμορφο κι άγνωστο για τους αδελφούς μας, που διαβιούν σε χώρες της Μεσογείου και οι θερμοκρασίες εκεί, καθ᾽ όλη την διάρκεια του έτους, είναι αρκετά πιο υψηλές από αυτές στην Σκανδιναυΐα. Ας έχουμε όλοι μας την ευχή του οσιακώς τελευτήσαντος π. Ευσεβίου!”, καταλήγει ο Σεβασμιώτατος.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.