Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων επισκέφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, 15 Μαϊου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ με ομάδα κληρικών της Μητροπόλεως του.

Στο πλαίσιο της επισκέψεως ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος απένειμε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καισαριανής την τιμητική διάκριση του Ανωτέρου Ταξιάρχου του Τάγματος των Ιπποτών του Παναγίου Τάφου, σε αναγνώριση της αφοσιωμένης ιερατικής και αρχιερατικής διακονίας αυτού στην Εκκλησία, την Αρχιγραμματεία της Εκκλησίας της Ελλάδος, τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κυρό Χριστόδουλο, την φιλανθρωπία και άλλες ποικίλες διακονίες της Εκκλησίας της Ελλάδος και της στενής συνεργασίας αυτού και της συμπαραστάσεως προς τα Πανάγια Προσκυνήματα και το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.

Συγκκινημένος ο Σεβασμιώτατος κ. Δανιήλ ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο και τον επαίνεσε για την σοφή οιακοστροφία της Εκκλησίας Ιεροσολύμων προς όφελος της Αγιοταφιτικής Αδελφότητος, των Χριστιανών της Αγίας Γης και της εν Χριστώ ενότητας των Ορθοδόξων Εκκλησιών.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.