Γράφει η Μητρόπολη Παροναξίας.

Την Κυριακή 2-9-2018 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Νικοδήμου πόλεως Νάξου.

Τον Θείο Λόγο κατά την διάρκεια του Κοινωνικού κήρυξε ο π. Αντώνιος Μπαφαλούκος. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας μετέβη στο Πνευματικό Κέντρο του ως άνω Ιερού Ενοριακού Ναού όπου προήδρευσε στην καταληκτική Συνεδρία της Η΄ Διεθνούς Συνάντησης του Studium Historicorum Ecclesiasticorum με θέμα: “Βενετία η νέα Αλεξάνδρεια…“ που φιλοξενήθηκε επί τετραήμερο στις Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως μας “Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός“.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας μετέβη στο “ΑΝΔΡΟΝΙΚΕΙΟΝ“ Πνευματικό Κέντρο Δαμαριώνος όπου πραγματοποιήθηκε η 37η και τελευταία Συνεδρία του ΣΤ΄ Πανελληνίου Επιστημονικού Συνεδρίου “Η ΝΑΞΟΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ“.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του Συνεδρίου ο Σεβασμιώτατος έλαβε τον λόγο και απηύθυνε τα συγχαρητήρια και τις ευχές του προς όλους τους συντελεστές του Συνεδρίου και ιδιαιτέρως προς τους εκλεκτούς και διακεκριμένους Εισηγητές και Συνέδρους.

Τον λόγο έλαβαν επίσης: ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κυανέων κ. Χρυσόστομος, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Μανώλης Μαργαρίτης (ας σημειωθεί ότι το Συνέδριο διοργανώθηκε με ευθύνη και κύρια δαπάνη του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων), ο Δικηγόρος κ. Ιωάννης Βερώνης (ως μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής) και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δαμαριωνιτών Νάξου κ. Μιχάλης Δέτσης.
Ο Μητροπολίτης Καλλίνικος στον Ενοριακό Ναό Αγίου Νικοδήμου Νάξου

Ο Μητροπολίτης Καλλίνικος στον Ενοριακό Ναό Αγίου Νικοδήμου Νάξου

Ο Μητροπολίτης Καλλίνικος στον Ενοριακό Ναό Αγίου Νικοδήμου Νάξου


Ο Μητροπολίτης Καλλίνικος στον Ενοριακό Ναό Αγίου Νικοδήμου Νάξου

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.