Το Σάββατο 20-6-2020 το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας συμμετείχε συμπροσευχόμενος εκ του Ιερού Βήματος στην τελεσθείσα Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής Χώρας Νάξου και κήρυξε τον Θείο Λόγο.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ευλόγησε τους προσφερθέντες Άρτους και μετά την Απόλυση προσέφερε αναμνηστικές ευλογίες στις κυρίες του Κύκλου Μελέτης Αγίας Γραφής που πάντοτε πραγματοποιούν την ακροτελεύτια σύναξή τους σε συνδυασμό με την τέλεση της Θείας Λειτουργίας. Ας υπενθυμήσουμε στο σημείο αυτό ότι γενική υπεύθυνος των Κύκλων Μελέτης Αγίας Γραφής της Ιεράς Μητροπόλεως είναι η κ. Ελπίς Γούναρη, Φιλόλογος, η οποία με ανιδιοτέλεια και θυσιαστική αγάπη προσφέρει επί σειρά ετών την διακονία της σε Πάρο και Νάξο.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας έπλευσε για την Πάρο.

Την Κυριακή 21-6-2020 ο Σεβασμιώτατος ποιμενάρχης μας χοροστάτησε στον Όρθρο, ιερούργησε και κήρυξε τον Θείο Λόγο στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας προέστη του 40ημέρου Μνημοσύνου του αειμνήστου Ηλία Φραγκούλη. Για το πρόσωπο του εκλιπόντος μίλησε ο κ. Φραγκίσκος Περράκης, Αντιπτέραρχος ε.α. Ακολούθως στην Αίθουσα Τελετών του Ιερού Προσκυνήματος πραγματοποιήθηκε η ακροτελεύτια συνάντηση των κυριών Κύκλου Μελέτης Αγίας Γραφής για τη νήσο Πάρο, στις οποίες ο Σεβασμιώτατος προσέφερε αναμνηστικές ευλογίες.

Με το βραδινό δρομολόγιο έπλευσε για τη Νάξο.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.