Την Δευτέρα 8-7-2019 το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας έπλευσε για την Πάρο και απευθείας μετέβη στην πλατεία του Ιερού Ενοριακού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Παροικίας, όπου παρέστη στην εορταστική μουσικοθεατρική παράσταση που πραγματοποίησε το Νεανικό Κέντρο του ως άνω Ιερού Ναού με την ευκαιρία της λήξεως του Κατηχητικού έτους 2018-2019 με θέμα: «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΤΕ… ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ».

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε προβολή αποσπασμάτων από τις παλαιές ελληνικές ταινίες τα οποία η Νεανική Θεατρική Ομάδα του Ναού ερμήνευσε με μεγάλη επιτυχία. Την εκδήλωση πλαισίωσε η Χορωδία του Ιερού Ναού με την συνοδεία μουσικών οργάνων, η οποία απέδωσε τραγούδια από τον παλαιό ελληνικό κινηματογράφο.

Στο τέλος τον λόγο έλαβε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας ο οποίος συνεχάρη τον π. Εμμανουήλ Φωκιανό που είχε την έμπνευση και τον γενικό συντονισμό της εκδηλώσεως, τα παιδιά και τους γονείς τους καθώς και όλους τους συντελεστές. Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος και ο Έπαρχος Πάρου και Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου κ. Κωνσταντίνος Μπιζάς.

Την Τρίτη 9-7-2019 με το μεσημεριανό δρομολόγιο έπλευσε για την Νάξο.


Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.