Εγκάρδιες ευχές για την ονομαστική του εορτή δέχτηκε ο Δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος. Τον Δήμαρχο επισκέφθηκε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας κ. Αθανάσιος, ενώ του ευχήθηκε τηλεφωνικά και ο Μητροπολίτης πρώην Ηλείας κ. Γερμανός. «Αποτελεί ευλογία η επικοινωνία με πεφωτισμένους ιεράρχες», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μαρίνος.

Τον Δήμαρχο επισκέφθηκαν πολίτες, εκπρόσωποι φορέων και Σωμάτων Ασφαλείας, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και μέλη τοπικών συμβουλίων και εκπρόσωποι του Κλήρου.

Ιδιαίτερη χαρά έφερε στον κ. Μαρίνο η απόφαση ζωής δύο δημοτών της Γαστούνης, οι οποίοι τον επισκέφθηκαν για να του ευχηθούν. «Δήμαρχε ακολουθήσαμε το παράδειγμά σου και γίναμε δωρητές οργάνων» όπως είπε ο ένας από τους δύο δημότες, κ. Χριστόπουλος Γ. Χρήστος

Από τη μεριά του ο κ. Μαρίνος είπε: «Σας ευχαριστώ ολόψυχα για τις ευχές και σας πληροφορώ ότι με αυτό που μου ανακοινώσατε, μου κάνατε το ομορφότερο, το πολυτιμότερο δώρο για την ονομαστική μου εορτή».

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμαρχος Πηνειού είναι από τον Απρίλιο του 2020 δωρητής οργάνων και ιστών, εγγεγραμμένος στο Μητρώο του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων. Ακόμη είχε προβεί σε αυτή τη πράξη στη μνήμη του 12χρονου Σταύρου από τη Γαστούνη ο οποίος με τον θάνατό του το 2019, χάρισε ζωή σε τρεις συνανθρώπους του.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος ευχαριστεί από την καρδιά του όλους όσοι του ευχήθηκαν.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.