Ι.Μ. ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

Την ευχή του πνευματικού πατέρα της τοπικής Εκκλησίας, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών έλαβε σήμερα η ερίτιμος δίδα Εύη Χαρίλα, απόφοιτη του 4ου Λυκείου Λαμίας, η πρώτη των πρώτων των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε με πατρική αγάπη και θέρμη την αριστούχο νεοεισαχθείσα πλέον φοιτήτρια Εύη Χαρίλα, την οποία συνόδευε ο πατέρας της Εκπαιδευτικός της Δευτεροβάθμιας Εκπαιδεύσεως κ. Γεώργιος Χαρίλας.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη την Εύη και την οικογένειά της για την επιτυχία της και την πρωτιά της, τους εκπαιδευτικούς όλης της σχολικής διαδρομής της Εύης στα δημόσια σχολεία της περιοχής μας, ενώ ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών δεν έκρυψε την χαρά του βλέποντας στο χέρι της Εύης το κομποσχοινάκι που της είχε προσφέρει ως ευλογία, όπως και σε εκατοντάδες άλλους συμμαθητές και συμμαθήτριες της, κατά τις ιερές παρακλήσεις προ των εξετάσεων.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών παρότρυνε την Εύη να συνεχίσει να αγωνίζεται με την ίδια επιμέλεια σε όλες τις εξετάσεις και μάχες της ζωής της και της ανέφερε χαρακτηριστικά: « Η επιτυχία σου αυτή δεν είναι το τέρμα, αλλά η αφετηρία σε ένα νέο μεγάλο ταξίδι στην ζωή σου».

Ο Σεβασμιώτατος προσκάλεσε την Εύη στο Κατασκηνωτικό Κέντρο της Μητροπόλεως στο Καινούργιο, για να μιλήσει στα νέα παιδιά που ετοιμάζονται και αυτά για τις δικές τους εξετάσεις, ενώ μαζί με την πατρική του ευλογία, της έδωσε δώρα και ενθύμια της σημερινής συνάντησης, αλλά και ένα χρηματικό έπαθλο ως «συμβολικό δώρο για τα πρώτα έξοδα στο ακαδημαϊκό σου ταξίδι».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.