Την 14η Φεβρουαρίου 2019 το μεσημέρι, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αξώμης κ. Δανιήλ, επισκέφθηκε την Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Σερβίας στην Αδδίς Αμπάμπα, ύστερα από πρόσκληση του Εξοχ. Πρέσβη κ. Aleksandar Ristic, για να συμμετάσχει στους εορτασμούς της Εθνικής Εορτής της Σερβικής Δημοκρατίας.

Ο κ. Ristic υποδέχθηκε εγκάρδια τον Μητροπολίτη, εκφράζοντας την χαρά του για την έλευση στην Αιθιοπία, ευχόμενος καλή ποιμαντορία στους Ορθοδόξους της χώρας.

Από την πλευρά του, ο Μητροπολίτης μετέφερε τις θερμότατες εγκάρδιες ευχές του Μακ. Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας κ.κ. Θεοδώρου Β΄ προς τον φίλο σερβικό λαό, τον Εξοχ. Πρόεδρο της Σερβικής Δημοκρατίας και τον Μακ. Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίο. Επίσης, του επέδωσε επίσημη πρόσκληση για την Τελετή Ενθρονίσεώς του, στις 3 Μαρτίου, με την παρουσία του Αλεξανδρινού Προκαθημένου.

Το απόγευμα, ο Μητροπολίτης επισκέφθηκε την Πρεσβεία της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου στην Αδδίς Αμπάμπα, όπου είχε συνάντηση με τον Εξοχ. Πρέσβυ κ. Osama Abdelkhalek. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της επισκέψεως του Αλεξανδρινού Προκαθημένου στην Αιθιοπία.

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.