Ι.Μ. ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ, ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΝΝΟΥ

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας ως ένδειξη ευχαριστίας, για το σεβαστό ποσόν επιχορήγησης που έλαβε η Ιερά Μητρόπολη, προκειμένου να αποκατασταθούν οι σεισμόπληκτοι Ναοί της, επέδωσε στον υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Τριαντόπουλο την ύψιστη διάκριση της Εκκλησίας της Κρήτης, τον Σταυρό των Αποστόλων Παύλου και Τίτου.
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Λευτέρης Αυγενάκης και ο υφυπουργός κ. Χρήστος Τριαντόπουλος μετά των Γενικών Γραμματέων, Γεωργίου Ζερβού Υπουργείου Οικονομικών, ΥΠΑΑΥ κ. Γιώργου Στρατάκου και Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής, κ. Πέτρου Καμπούρη, επισκέφτηκαν χθες το Αρκαλοχώρι.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης συναντήθηκαν στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ανδρέα, όπου συνομίλησαν για ευρύτερα θέματα που προέκυψαν από τον σεισμό του 2021.

Στη συνέχεια, στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο επισκέφθηκαν τις κοινωνικές δομές της Ι. Μητρόπολης: το Κέντρο Αλληλεγγύης, το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο, το Ένδυμα Αγάπης, και τους χώρους των Σχολών.

Τέλος, ο υπουργός κ. Αυγενάκης, και ο Υφυπουργός κ. Τριαντόπουλος μετά του Σεβασμιωτάτου κ. Ανδρέα επισκέφτηκαν το Δημαρχείο, όπου υπήρξε συζήτηση και ενημέρωση από τους κ. Υπουργούς, τον Δήμαρχο κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, τους φορείς του Αρκαλοχωρίου και τους πολίτες για τα ζητήματα τα ανάκυψαντα από το σεισμό.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.