Ι.Μ. ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο τού Συνδέσμου Ιεροψαλτών Αργολίδας ” ΙΑΚΩΒΟΣ ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ” σε μία σεμνή τελετή πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες στο εξοχικό κέντρο ¨ΣΠΗΛΙΑ” στο Κεφαλάρι Άργους παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου.

Κατά την εκδήλωση έγινε κλήρωση ενός ΤΑΜΠΛΕΤ, προσφορά τού καταστήματος PC HOUSE του κ. Ιωάννου Παρασκευόπουλου, Γενικού Γραμματέα του Συνδέσμου.

Χορηγοί της Εκδήλωσης ήταν

ΕΚΔΟΣΕΙΣ – ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ “ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ” ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ PC HOUSE ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ SWEET HOUSE ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝ. ΒΑΜΒΑΚΑΣ

Στην κοπή της πίτας που ευλόγησε ο Μητροπολίτης Αργολίδος ,παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Ναυπλίου και ιεροψάλτης Κ. Ρούτουλας, ο περιφερειακός σύμβουλος Β. Σιδέρης , ο καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου και στέλεχος της ΝΔ , Α. Γεώργας ,ο πρόεδρος του ΙΣΚΑ π. Μιχαήλ Μετζάκης, ενώ ο βουλευτής Αργολίδος Ι. Ανδριανός έστειλε χαιρετισμό λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στη βουλή.

Κατά την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος του Συνδέσμου πρωτοψάλτης και καθηγητής της Βυζαντινής σχολής της Μητρόπολης Αργολίδος Δ. Καρκαλάτος , οποίος ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και υποσχέθηκε για το καλύτερο του συνδέσμου Ιεροψαλτών Αργολίδος. Επίσης τόνισε πως σε μελλοντική εκδήλωση θα τιμηθούν προηγούμενοι πρόεδροι του Συνδέσμου.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.