Στο όρος Φαρμακά λειτούργησε χθες Δευτέρα 26 Ιουλίου ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος στον εορτάζοντα Ναό της Αγίας Παρασκευής.

Ο Ναός αυτός βρίσκεται στις κατασκηνώσεις του Φαρμακά, οι οποίες τα τελευταία χρόνια παραχωρήθηκαν από το Δήμο Άργους-Μυκηνών, στην Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας.

Χτισμένες σε υψόμετρος 1050 μ. μέσα σ’ ένα θαυμάσιο ελατοδάσος, οι κατασκηνώσεις ανακαινίζονται μ΄ όλες τις σύγχρονες και νόμιμες προδιαγραφές, και ολοκληρώνονται οι εργασίες ώστε το επόμενο καλοκαίρι να υποδεχθούν τα παιδιά της Αργολίδος.

Στη Θεία Λειτουργία παραβρέθηκαν πολλοί κάτοικοι της περιοχής, και στο τέλος ο Μητροπολίτης τους ξενάγησε στο χώρο της κατασκήνωσης, τους μίλησε για τα έργα που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια, τα σχέδια και τις προοπτικές που ανοίγονται για τα νέα παιδιά.

Όλοι όσοι παραβρέθηκαν έμειναν κατενθουσιασμένοι και ευχήθηκαν σύντομα τα έργα να ολοκληρωθούν ώστε τα νέα παιδιά να αποκτήσουν το δικό τους χώρο, όπου θα ψυχαγωγούνται, και θα μαθαίνουν να ζουν κοινοτικά, μέσα στη χάρη και την αγκαλιά του Θεού.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.