Ο Μητροπολίτης Αγίου Φραγκίσκου κ. Γεράσιμος θα υποβληθεί σε εγχείρηση στην καρδιά και συγκεκριμένα σε επέμβαση αλλαγής μιτροειδούς βαλβίδας στις 6 Δεκεμβρίου 2022, όπως κάνει γνωστό με ανακοίνωση του ο ίδιος ο Σεβασμιώτατος.

Όπως αναφέρει, η κατάσταση της βαλβίδας είναι υπό παρακολούθηση εδώ και αρκετά χρόνια και σε συνεννόηση με τους γιατρούς του πήρε την απόφαση ότι αυτή είναι η καταλληλότερη στιγμή για να υποβληθεί σε αυτή την εγχειρητική διαδικασία.

Επίσης ο Σεβασμιώτατος εκφράζει την ελπίδα να επανέλθει σταδιακά στο πλήρες πρόγραμμα των καθηκόντων έως τον Ιανουάριο του 2023 και σημειώνει ότι με επικεφαλής τον Πρωτοσύγκελλο, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Φωκαέως κ. Ιωάννη «δεν θα υπάρξουν διακοπές στο συνεχές έργο της Μητροπόλεώς».

Στην ανακοίνωση του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αγίου Φραγκίσκου κ. Γεράσιμος, μεταξύ άλλων, αναφέρει:
«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι πρόκειται να υποβληθώ σε επέμβαση αλλαγής μιτροειδούς βαλβίδας στις 6 Δεκεμβρίου 2022. Η κατάσταση της βαλβίδας είναι υπό παρακολούθηση εδώ και αρκετά χρόνια και σε συνεννόηση με τους γιατρούς μου πήρα την απόφαση ότι αυτή είναι η καταλληλότερη στιγμή για να υποβληθώ σε αυτή την εγχειρητική διαδικασία.

Μετά την επέμβαση αναμένεται να περιοριστεί η δυνατότητα της εργασίας μου για περίπου δύο εβδομάδες. Σκοπεύω να ξαναρχίσω την επικοινωνία μέσω email και τηλεδιασκέψεων έως τα Χριστούγεννα και ελπίζω να επανέλθω στο πλήρες πρόγραμμά μου τον Ιανουάριο.

Σας παρακαλώ να γνωρίζετε ότι είστε πάντα στις προσευχές μου και σας ζητώ να με μνημονεύτε στις προσευχές σας, καθώς προετοιμάζομαι για αυτήν την επέμβαση. Ας παρακαλέσουμε επίσης τον Κύριο και Θεό μας να ευλογήσει τον χειρουργό μου και όλους τους υγειονομικούς για όλα όσα κάνουν για την φροντίδα όσων χρειάζονται ιατρική περίθαλψη.

Η Ιερά Μητρόπολη μας είναι ευλογημένη με εξαίρετο διοικητικό προσωπικό με επικεφαλής τον Πρωτοσύγκελλο, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Φωκαέως κ. Ιωάννη. Δεν θα υπάρξουν διακοπές στο συνεχές έργο της Μητροπόλεώς μας, και ανυπομονώ να ακούσω για τη συνεχιζόμενη πρόοδό μας κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής μου και να αφιερωθώ στο θεάρεστο έργο μας.

Ξέρω ότι είμαι στα καλά χέρια του χειρουργού μου, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι είμαι στα χέρια του Θεού και εκεί εναποθέτω την εμπιστοσύνη μου.»

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.