Το μήνυμα του για την αρχή της Ινδίκτου και την έναρξη του νέου εκκλησιαστικού έτους εξέδωσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Αγίου Φραγκίσκου κ. Γεράσιμος στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει.

«Με το νέο Εκκλησιαστικό Έτος μπροστά μας, τώρα είναι η ώρα να κάνετε θετικές αλλαγές στη ζωή σας. Τώρα είναι η ώρα να πάρετε αποφάσεις που θα εμπλουτίσουν την πνευματική σας ζωή αυτό το νέο Εκκλησιαστικό Έτος. Αποφασίστε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην καθημερινή προσευχή. Πάντα βιαζόμαστε τόσο πολύ, αλλά σκεφτείτε να αφιερώσετε μερικές πολύτιμες στιγμές στην αρχή της ημέρας σας για να ευχαριστήσετε τον Θεό προτού φύγετε βιαστικά στον κόσμο. Αποφασίστε να παρακολουθείτε τακτικά τις Θείες Λειτουργίες.

Το πρωί της Κυριακής φαίνεται ότι είναι μια υπέροχη ώρα για ύπνο, να διαβάσετε λίγο ή ακόμα και να βάλετε πλυντήριο ή να κάνετε δουλειές στην αυλή. Αλλά, όταν σκέφτεστε τη θυσία που έκανε ο Κύριος στον Σταυρό, δεν μπορούμε να προσφέρουμε λίγες ώρες από την ημέρα μας για να προσευχόμαστε και να μεταλαμβάνουμε τα Ιερά Μυστήρια;»

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.