ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Επιθυμία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών η τοποθέτηση στη Μητρόπολη Γλυφάδας του Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου, Επισκόπου Μεθώνης.

Κρίσιμα προβλήματα για την Εκκλησία της Ελλάδος θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο νέος Μητροπολίτης Γλυφάδας ο οποίος θα διαδεχθεί τον πρόσφατα αποθανόντα Μητροπολίτη Παύλο.

Η Μητρόπολη Γλυφάδας διαχειρίζεται ακίνητα της Εκκλησίας της Ελλάδος με σημαντική αξία τα οποία διεκδικούν μεγάλα συμφέροντα ακόμη και από το Κατάρ.

Χρίσμα στον Επίσκοπο Σαλώνων Αντώνιο για Γλυφάδα – Στο Περιστέρι ο Μεθώνης Κλήμης

Ο Μητροπολίτης που θα εκλεγεί θα έχει βαρύνοντα λόγο για το πως θα γίνει η διαχείριση των επίμαχων ακινήτων.

Όλα αυτά συγκλίνουν στο ότι ο νέος Μητροπολίτης θα πρέπει να έχει καταθέσει δείγμα γραφής για την αψεγάδιαστη ακεραιότητα ως προς τον χειρισμό οικονομικών θεμάτων.

Αυτή τη στιγμή όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι η επιλογή του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου για τη Μητρόπολη Γλυφάδας είναι ο στενός συνεργάτης του και Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Επίσκοπος Μεθώνης Κλήμης.

Ο Επίσκοπος Μεθώνης Κλήμης γεννήθηκε στην Αίπεια Καλαμάτας το 1954.

Σπούδασε στη Θεολογική Σχολή και το Τμήμα Νεοελληνικών και Βυζαντινών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-2)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.