Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων

Στον Ι.Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης λειτούργησε σήμερα, Κυριακή προ των Χριστουγέννων ο σεπτός Ποιμενάρχης μας κ. Θεόκλητος. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν οι προισταμένοι του Ι.Ναού π. Δημήτριος Φωτόπουλος και π. Χαράλαμπος Καπλανίδης ενώ λίγο πριν το τέλος της Θ.Λειτουργίας ο Ποιμενάρχης μας μετά το Θείο Κήρυγμα ευχήθηκε στους πιστούς καλά Χριστούγεννα με κάθε ευτυχία χαρά και ευλογία.

Κατά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος, χειροθέτησε σε Πρωτοπρεσβύτερο τον εφημέριο του Ι.Ναού Τσούγκουρου (Αγ. δημητρίου) π. Αθανασίου Γκέκα.

Στον αύλειο χώρο του Ι.Ναού η μπάντα του Δήμου Καλαμπάκας περίμενε τον Σεβασμιώτατο και κατά την έξοδό του, έψαλλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Ο Μετεώρων Θεόκλητος στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ο Μετεώρων Θεόκλητος στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ο Μετεώρων Θεόκλητος στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ο Μετεώρων Θεόκλητος στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ο Μετεώρων Θεόκλητος στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ο Μετεώρων Θεόκλητος στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ο Μετεώρων Θεόκλητος στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ο Μετεώρων Θεόκλητος στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ο Μετεώρων Θεόκλητος στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ο Μετεώρων Θεόκλητος στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.