Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων

Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων: Ο Μετεώρων Θεόκλητος στον Ενοριακό Ναό της Διάβας

Στον Όρθρο και στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκαν σήμερα Κυριακή στον ενοριακό ναό Αγίου Δημητρίου Διάβας χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος κ. Θεόκλητος συγχάρηκε τον αξιοσέβαστο και αγαπητό στο χωριό της Διάβας Εφημέριο Πρωτοπρεσβύτερο π. Φώτιο Βούρλα για το πνευματικό έργο που επιτελεί επιτυχημένα επί σειρά ετών στην ενορία του, σημειώνοντας ότι χάρηκε ιδιαίτερα τη λειτουργία στον κατανυκτικό ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου.

Ο π. Φώτιος καλωσόρισε τον Σεβασμιώτατο και του ευχήθηκε καλή ποιμαντορία με τη φώτιση του Κυρίου και μετά από τον ίδιο όλοι αναφώνησαν για τον νέο Μητροπολίτη μας «Άξιος»!

Εκκλησιάστηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Καλαμπάκας Χρήστος Σινάνης και οι Αντιδήμαρχοι Μαρία Φροσυνάκη και Κωνσταντίνος Ράντος, καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης Θεσσαλίας Γιάννης Μπουτίνας και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Διάβας Αθανάσιος Κύρος.

Ο Μετεώρων Θεόκλητος στον Ενοριακό Ναό της Διάβας Ο Μετεώρων Θεόκλητος στον Ενοριακό Ναό της Διάβας Ο Μετεώρων Θεόκλητος στον Ενοριακό Ναό της Διάβας Ο Μετεώρων Θεόκλητος στον Ενοριακό Ναό της Διάβας Ο Μετεώρων Θεόκλητος στον Ενοριακό Ναό της Διάβας Ο Μετεώρων Θεόκλητος στον Ενοριακό Ναό της Διάβας Ο Μετεώρων Θεόκλητος στον Ενοριακό Ναό της Διάβας Ο Μετεώρων Θεόκλητος στον Ενοριακό Ναό της Διάβας

ta meteora

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.