Τον Έλληνα Ευρωβουλευτή του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη δέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας, στην έδρα της Μητροπόλεως Βελγίου, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018.

Ο κ. Κεφαλογιάννης έτυχε θερμής υποδοχής στους χώρους της Μητροπόλεως από τον Γενικό Αρχιερατικό π. Σταύρο Τριανταφύλλου και τους λοιπούς κληρικούς οι οποίοι εργάζονται στα γραφεία της Μητροπόλεως και στην συνέχεια είχε κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον Μητροπολίτη Αθηναγόρα.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στον Έλληνα Ευρωβουλευτή τις δραστηριότητες και την προσφορά της Μητροπόλεως Βελγίου, η οποία διακονεί την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό στο κέντρο της Ευρώπης.

Από την πλευρά του ο κ. Κεφαλογιάννης εξέφρασε την χαρά του για την εγκάρδια υποδοχή, άκουσε με προσοχή και ενδιαφέρον τις δράσεις της Μητροπόλεως και υποσχέθηκε την στήριξη και την έμπρακτη συμπαράστασή του όπου υπάρχει ανάγκη.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.