Λεμεσού Αθανάσιος: Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία σήμερα με το έργο της Εκκλησίας στο τομέα αυτό να είναι σπουδαίο καθώς υπό τη μέριμνα της λειτουργούν χώροι στήριξης και φροντίδας ατόμων με αναπηρία.

Από το έργο αυτό δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού καθώς ο Μητροπολίτης κ. Αθανάσιος έχει δείξει έμπρακτα τη στήριξή του σε άτομα με αναπηρία.

Η Κοινότητα «Αγίου Λουκά του Ιατρού» στο Φιλάνι είναι ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που συστάθηκε το 2008, με πρωτοβουλία του Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιου και έχει ως όραμα να προσφέρει στα άτομα με αναπηρία ένα φιλόξενο και ασφαλές καταφύγιο ανακούφισης, βοήθειας και συμπαράστασης.

Γιατί κοινότητα; Διότι αποτελούμε μια οικογένεια που συμμερίζεται το ίδιο όραμα, την ίδια αποστολή και συμπορεύεται στην υλοποίηση των ίδιων στόχων με πίστη, συμψυχία, αλληλοϋποστήριξη και αγάπη. Και όπως μια οικογένεια έτσι και ο χώρος αυτός, θέτει το κάθε μέλος αυτής της Κοινότητας στο επίκεντρο της έγνοιας και της φροντίδας του ώστε να διεκδικεί αυτά που δικαιούται κάθε άνθρωπος: ανθρώπινη αξιοπρέπεια, ένταξη και συμμετοχή στον κοινοτικό βίο.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.