Όπως μας πληροφορεί η Μητρόπολη Λεμεσού

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού χοροστάτησε στον Μητροπολιτικό ναό Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι
Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Το απόγευμα της Πέμπτης 1η Φεβρουαρίου, τελέστηκε η ακολουθία του Εσπερινού για την εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανασίου συγχοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασιλείου.

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού ομίλησε επικαίρως σχετικά με την μεγάλη δεσποτική εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου αλλά και της αγιότητας στη ζωή των πιστών και στην ευσέβεια του Κυπριακού λαού.

Πηγή: Ι.Μ Κωνσταντίας και Αμμοχώστου

Ο Λεμεσού Αθανάσιος χοροστάτησε στον Μητροπολιτικό ναό Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι Ο Λεμεσού Αθανάσιος χοροστάτησε στον Μητροπολιτικό ναό Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι Ο Λεμεσού Αθανάσιος χοροστάτησε στον Μητροπολιτικό ναό Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι Ο Λεμεσού Αθανάσιος χοροστάτησε στον Μητροπολιτικό ναό Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι Ο Λεμεσού Αθανάσιος χοροστάτησε στον Μητροπολιτικό ναό Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι Ο Λεμεσού Αθανάσιος χοροστάτησε στον Μητροπολιτικό ναό Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι Ο Λεμεσού Αθανάσιος χοροστάτησε στον Μητροπολιτικό ναό Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.