Πολλοί άνθρωποι θα το μετανιώσουν που έχουν χαραμίσει άσκοπα την ζωή τους και δεν ενδιαφέρονται για την σωτηρία τους.

Πολλοί νομίζουν ότι ο σκοπός της ζωής τους είναι να αποκτήσουν χρήματα και υπερηφάνειες, αυτά όμως είναι αντίθετα από αυτά που μας είπε ο Χριστός.

Ο Θεός έδωσε τα χαρίσματα του σε όλους, όχι για να αποθηκεύουν τα χρήματα, και να καλοπερνάνε μέχρι την ημέρα που θα φύγουν, αλλά για να τα αξιοποιούν σωστά, δηλαδή, σύμφωνα με το θέλημα του Θεού.

Γι’ αυτό ας καταλάβουν όσοι αγαπούν τον Κύριο, γιατί ο Κύριος θέλει να βοηθάμε πάντα τον πλησίον μας, είναι μεγάλη εντολή η αγάπη για τον πλησίον μας, και γι’ αυτό που σας γράφω τώρα, θα κριθούν πολλοί άνθρωποι, όχι από εμένα, αλλά από τον δίκαιο κριτή μας.

Ο Θεός θα κρίνει, και το εντυπωσιακό είναι ότι γνωρίζουμε με ακρίβεια το τι θα μας πει, αλλά οι περισσότεροι αγνοούν την τύχη τους.

Πρέπει να αποφασίσουμε ποιον Κύριο θέλουμε, ας θυμηθούμε τι μας είπε ο Χριστός στο (Ματθ. 6,24) σε ερμηνευτική απόδοση Ιωάννη Θ. Κολιτσάρα:

Κανείς δεν ημπορεί να υπηρετή συγχρόνως δύο κυρίους· διότι η θα μισήση τον ένα και θα αγαπήση τον άλλον η θα προσκολληθή στον ένα και θα καταφρονήση τον άλλο. Και σεις δεν είναι δυνατόν να υπηρετήτε τον Θεόν και τον πλούτον· η θα αγαπήσετε τον Θεόν και θα περιφρονήσετε τους επιγείους θησαυρούς η θα υποδουλωθήτε εις αυτούς και θα καταφρονήσετε τον Θεόν.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.