ΜΕΤΑ το «Μποζέ» ήρθε και το «Ταιζέ» να «µπεί στη ζωή µας»!

Ο παπισµος τελευταία «παίζει όλα τα χαρτιά» του, προκειµένου να πραγµατοποιήσει «η τώρα η ποτέ» το δαιµονικό και καταχθόνιο σχέδιό του για την υποταγή της Εκκλησίας στην «παντόφλα» του «αλάθητου»! 

Ιδρύει «µοναστικά κέντρα», τα οποία έχουν «ορθόδοξο προφίλ», για να δείξει δήθεν τον «σεβασµο» του παπισµου στην ορθόδοξη πνευµατικότητα. Στην ουσία οµως στοχεύει στο να παγιδεύσει τους ορθοδόξους σε συζητήσεις περί την ορθόδοξη πνευµατικότητα και όχι να προωθήσει πραγµατικά την Ορθοδοξία! Είναι, για όσους δεν το καταλαβαίνουν, η δεν θέλουν να το καταλάβουν, µια άλλης µορφής ουνία εν δράσει. Μία ακόµη δόλια παγίδα του παπισµου!

   Τον περασµένο µήνα οργανώθηκαν από τους παπικούς εορταστικές εκδηλώσεις για τα 75 χρόνια από την ίδρυση της οικουµενιστικής κοινότητας του Ταιζέ, στην οποία πήραν µέρος και πολλοί ορθόδοξοι κληρικοί, καθηγητές, αλλά και µοναχοί! Ηχηρό µήνυµα «µε σηµασία» έστειλε και ο Οικουµενικός Πατριάρχης. Κατά τις εκδηλώσεις εκφώνησαν οµιλίες η καθηγήτρια τούΑΠΘ κ. ∆. Κούκουρα, όπως και ηγουµένη της Μονής της Βόρειας Ελλάδος, εκθειάζοντας την οικουµενιστική δραστηριότητα της παπικής «Μονής», όπου «δεν ζητούν δογµατικό διαβατήριο», για να εισέλθει ο οιοσδήποτε και σχεδόν «αγιοποιώντας» τον ιδρυτή της «αδελφότητας» παπικό µοναχό Ροζέ!

Θεωρούµε ότι η συµµετοχή ορθοδόξων κληρικών και λαικών σε τέτοιου είδους δόλιες εκδηλώσεις του αµετανόητου παπισµου, µπορούν να χαρακτηριστούν, αν όχι προδοτικές, τουλάχιστον αφελείς και ατυχείς

Sgourou Stauroula

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.