ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΑΓΙΟΙ ΙΣΙΔΩΡΟΙ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ: Χιλιάδες και σήμερα Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 στην Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού. ΛΥΓΙΣΕ ο π Δημήτριος.

Χιλιάδες πιστοί προσήλθαν σήμερα Κυριακή των Αγιορειτών Πατέρων 26 Ιουνίου 2022 στην Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού για να πάρουν την ευλογία του π Δημητρίου, του αγωνιστή Ιερέα που βάλλεται από συκοφάντες την τελευταία εβδομάδα, το πιθανότερο με πολιτικά κίνητρα ή στοχεύσεις.

Ο π Δημήτριος λειτούργησε στο Ιερό Θυσιαστήριο, και βγαίνοντας ξέσπασε σε λυγμούς που καθήλωσαν βλέποντας την αγάπη του κόσμου μετά από μια δύσκολη εβδομάδα.

Παρόντες στην Εκκλησία, ο εκδότης του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE Ανδρέας Καραγιάννης, ο ηθοποιός Γιώργος Αγγελόπουλος και πλήθος πιστών.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

https://www.youtube.com/shorts/HjHlwiOG0iU

https://www.youtube.com/shorts/WUDox_O6qvI

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Μήνυση καταθέτει το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE εναντίον ανθρώπων που εξαπέλυσαν αβάσιμους χαρακτηρισμούς σχετικά με καταστάσεις που λαμβάνουν χώρα στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE έχει εδώ και πολλά χρόνια εκατοντάδες άρθρα σχετιζόμενα με την δραστηριότητα των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού, οπτικοακουστικό περιεχόμενο και άρθρα, συνεπώς όταν εξαπολύονται κατηγορίες πως συντελείται απάτη, έγκλημα κατά ζωής και τόσα άλλα, δυσφημείται και το περιεχόμενο του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

@ekklisiaonline

ΛΥΓΙΣΕ ο π Δημήτριος βλέποντας την αγάπη του κόσμου!#isidoroi #lycabettus #ekklisiaonline

♬ original sound – Εκκλησία Online

Ως εκ τούτου προσφεύγουμε στη δικαιοσύνη με σκοπό να εξεταστούν εις βάθος δύο χαρακτηρισμοί: 1) Έχουν πεθάνει παιδιά στους Αγίους Ισιδώρους από αμέλεια

2) Συντελείται απάτη με τα θαύματα εκεί πάνω

Οι 2 αυτοί χαρακτηρισμοί είναι άκρως δυσφημιστικοί, ανυπόστατοι και ψευδείς ενώ εγείρουν και δικαίωμα ασκήσεως αγωγής αποζημιώσεως εφόσον οι ισχυρισμοί δεν στοιχειοθετηθούν με επιχειρήματα.

@ekklisiaonline

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη σειρά να προσκυνήσει τον πνευματικό του πατέρα#ekklisiaonline #news

♬ original sound – Εκκλησία Online

Οι ισχυρισμοί που ακούστηκαν από τους κατηγόρους απασχόλησαν σε μεγάλο βαθμό τα μέσα ενημέρωσης , με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν μια στρεβλή εικόνα για τον ναό αλλά και για αυτούς που δημοσιεύουν περιεχόμενα σχετιζόμενο με τη δραστηριότητα του Ναού.

@ekklisiaonline

Πλήθη λαού στον Λυκαβηττό#ekklisiaonline

♬ original sound – Εκκλησία Online

Εν ολίγοις, θα κληθούν πολύ σύντομα οι συκοφάντες να αποδείξουν με απτά επιχειρήματα τους ισχυρισμούς τους ενώπιον της δικαιοσύνης.

@ekklisiaonline

Ο κόσμος μίλησε! Χιλιάδες πιστοί στους Αγίους Ισιδώρους#ekklisiaonline

♬ original sound – Εκκλησία Online

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (1)
  1. Πομποδάκη Κλεοπάτρα 1 χρόνο πριν

    Αξιότιμοι κύριοι του ιστολογίου ekklisiaonline Θα ήθελα να καταθέσω την αγανάκτησή μου για τα χυδαία ψεύδη, συκοφαντίες και εμμονές κατά του π.Δημητρίου.Ειδικότερα επειδή έγινε αναφορά από τον κ.Μητροπολ΄ίτη σε ύποπτο παρελθόν του αγαπητού ιερέα στη Κρήτη και είμαι Κρητικιά και διαμένω στη Κρήτη παρακαλώ τον Μητροπολίτη να αποκαλύψει τι γνωρίζει αυτός που δεν ξέρουμε εμείς οι Κρητικοί.Γιατί δεν έχει ακουστεί ποτέ κάτι επιλήψιμο.
    Τα στοιχεία μου είναι στη διάθεση του ιστολογίου σας.
    Κ.Π.

    ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.