Αμαθούντος Νικόλαος: Συγκέντρωση των υποστηρικτών της υποψηφιότητας του Επισκόπου Αμαθούντος κ. Νικολάου για τον Μητροπολιτικό θρόνο της Πάφου, πραγματοποιήθηκε χθες στο ξενοδοχείο King Evelthon στη Χλώρακα.

Στην εκδήλωση, στην οποία παρευρέθηκαν περίπου 500 συμμετέχοντες– από την πόλη και επαρχία της Πάφου, παρουσιάστηκε εν συντομία η ζωή και η πορεία του Επισκόπου Αμαθούντος κ. Νικολάου μέσα στην Εκκλησία και η ιδιαίτερη σχέση του με την Πάφο, στην οποία ενδύθηκε το μοναχικό ράσο και έζησε κατά την πρώτη περίοδο της μοναχικής του ζωής, εγκαταβιώνοντας στην Ιερά Μονή των Ιερέων (Αγία Μονή).

Ακολούθως, αφού έλαβε τον λόγο, ο Επίσκοπος Αμαθούντος απηύθυνε στους παρευρισκομένους λόγο ψυχωφελή, αναπτύσσοντας το θέμα του πώς ο άνθρωπος μπορεί να καλλιεργήσει σωστή σχέση με τον Θεό διά της Εκκλησίας.

Η αθρόα συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση φανέρωσε τον βαθμό στον οποίο αγκαλιάστηκε η υποψηφιότητα του Επισκόπου Αμαθούντος και την καθολική αγάπη προς το πρόσωπό του. Αυτή, εξάλλου, η λαϊκή ώθηση υπήρξε η αιτία για ανατροπή της αρχικής του απόφασης να μην συμμετάσχει ως υποψήφιος στην εκλογική διαδικασία για ανάδειξη του νέου Μητροπολίτη Πάφου, κάτι που και ο ίδιος δήλωσε στην αρχή της ομιλίας του.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.