ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΝΕΑ – Με άψογο στυλ που θα ζήλευαν και επαγγελματίες αθλητές, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος παρέδωσε μαθήματα ποδοσφαίρου στους μαθητικούς αγώνες στο Αίγιο.

Μάλιστα ο… τερματοφύλακας Δημήτρης Ελευθεριώτης Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Αιγιαλείας δυσκολεύτηκε αρκετά.

Ο Μητροπολίτης μας βρέθηκε για ακόμα μια φορά κοντά στα παιδιά δείχνοντας την αγάπη του αλλά και την απλότητα που τον χαρακτηρίζει, με τα παιδιά να εισπράττουν αυτήν την αγάπη και να χαίρονται ιδιαιτέρως.
Η διοργάνωση αθλητικών δράσεων-ημερίδων για μαθητές δημοτικών σχολείων της Αιγιάλειας πραγματοποιήθηκαν στις 15, στις 18 και στις 19 Απριλίου στο Αθλητικό Κέντρο Νικολάου Πλαστήρα στο Αίγιο με απόλυτη επιτυχία και με συμμετοχή 500 μαθητών.

Όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Δημήτρης Ελευθεριώτης, τα παιδιά γνώρισαν το αθλητικό κέντρο και τις εγκαταστάσεις του και έπαιξαν σε αγώνες ποδοσφαίρου μεταξύ τους, ώστε μέσω του μαζικού αθλητισμού να γνωριστούν μεταξύ τους, να κοινωνικοποιηθούν και να ψυχαγωγηθούν, ενώ ευχαρίστησε θερμά τον Μητροπολίτη μας για την παρουσία του.

Συνάντηση Ιερωνύμου με τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων
Ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, εν όψει των επερχομένων αγίων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδος και της εορτής της Αναστάσεως του Κυρίου, στο πλαίσιο των καθιερωμένων πνευματικών επαφών αυτού με τους μαθητές όλων των βαθμίδων, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της πόλεως του Αιγίου.
Η εν λόγω συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 και ώρα 6:30 μ.μ., στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου, όπου ο Σεβασμιώτατος θα απευθύνει πασχάλιες ευχές στα παιδιά και θα τους προσφέρει ένα συμβολικό δώρο, ως ευλογία.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.