ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ – Ο Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της «ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ» και ο Γενικός Διευθυντής της, Αρχιμ. π. Παντελεήμων Παπασυνεφάκης με ασυνόδευτα χριστιανόπουλα προσφυγόπουλα που φιλοξενούνται στις δομές της “ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ” επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Ο π. Παντελεήμων ενημέρωσε τον Μακαριώτατο ότι τα παιδιά θέλησαν να τον επισκεφθούν, για να πάρουν την ευλογία του και να του ευχηθούν καλό Πάσχα. Επίσης, έκανε γνωστό ότι γίνεται προσπάθεια να αρχίσουν τα παιδιά το σχολείο, να μάθουν την γλώσσα και βέβαια να αισθανθούν ασφάλεια στο «νέο σπίτι» που έχουν.

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τα παιδιά για την επίσκεψη και τα συμβούλευσε να πάνε σχολείο και να μελετούν, ώστε να προοδεύσουν και να προσφέρουν στους άλλους ανθρώπους.

Η ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ – Οικουμενικό Πρόγραμμα Προσφύγων είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία της Εκκλησίας της Ελλάδος που μετρά πάνω από 40 χρόνια προσφοράς σε παλιννοστούντες, πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο μέσα από την παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.