Όπως μας πληροφορεί το Φως Φαναρίου:

Αντιπροσωπεία στελεχών του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού “AGAPE” δέχθηκε χθες, Τρίτη, σε ακρόαση ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.
Την Αντιπροσωπεία παρουσίασε στον Οικουμενικό Πατριάρχη ο Μητροπολίτης Ισπανίας και Πορτογαλίας Πολύκαρπος.

Εκ μέρους της Αντιπροσωπείας μίλησαν ο Ισπανικής καταγωγής κ. Javier Garcia, Γεν. Διευθυντής του Ανθρωπιστικού Οργανισμού “AGAPE EUROPE”, και ο κ. Εμμανουήλ Τουφεξής, Διευθυντής του ελληνικού παραρτήματός του, “AGAPE HELLAS”.

Τα δύο υψηλόβαθμα στελέχη του Διεθνούς Οργανισμού, που εκπροσωπείται σε περισσότερες από 200 χώρες, εξέφρασαν τον σεβασμό τους προς το Οικουμενικό Πατριαρχείο και παρουσίασαν τους τομείς στους οποίους δραστηριοποιούνται. Στην Αντιπροσωπεία συμμετείχαν επίσης οι κκ Erick Schenkel, Steve Volker, Ernie Mansi, Curt Hensley και Scott Stoberκαθώς και οι κυρίες Αντιγόνη Παιονίδου και Νεκταρία Καρατσόρη.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης τους ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού για τη διακονία του Οικουμενικού Πατριαρχείου και αναφέρθηκε σε κάποιες από τις πρωτοβουλίες του όπως είναι αυτές που σχετίζονται με την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και της Δημιουργίας του Θεού, καθώς και με τον διαχριστιανικό διάλογο.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.