Τον Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Πολύκαρπο Θεοφάνη, κληρικό της Ι. Μητροπόλεως Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, που κατά την περίοδο της Αγίας Τεσσαρακοστής διακόνησε την Ι. Μητρόπολη Σμύρνης, και ο οποίος υπέβαλε τα σέβη του και ζήτησε την αγία Πατριαρχική ευχή και ευλογία με την ευκαιρία της επιστροφής του στην Ελλάδα.

Τον Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Λάζαρο Θεοδοσίου, κληρικό της Αγιωτάτης Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως, ο οποίος υπέβαλε τα σέβη του και ζήτησε την αγία Πατριαρχική ευχή και ευλογία για τα επικείμενα ονομαστήριά του.
• Για τον ίδιο σκοπό, τον Εντιμ. κ. Λάζαρο Π. Μπρούχιν, νεοπροσληφθέν στέλεχος της Ι. Μονής Αγίας Τριάδος Χάλκης.
• Τον Μουσικολ. κ. Μιλτιάδη Παππά, Δεξιό Ιεροψάλτη του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Ταξείμ, ο οποίος υπέβαλε τα σέβη του και ζήτησε την αγία Πατριαρχική ευχή και ευλογία για τα διαγενόμενα ονομαστήριά του.
• Τον Ελλογιμ. κ. Gocha Barnovi, Καθηγητή, με τον Εντιμ. κ. Vladimir Tsitlidze, μεταπτυχιακό απόφοιτο του Οικουμενικού Ινστιτούτου Bossey, από τη Γεωργία.
• Την Ευγεν. κ. Κορφινή Σακάτη, αυταδέλφη του προσφάτως κοιμηθέντος αειμνήστου Μητροπολίτου Συνάδων κυρού Διονυσίου, από την Αμερική.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.