Την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευλόγησε τη Βασιλόπιτα των Εθελοντών Διασωστών Εκτάκτων Αναγκών Κρήτης (Ε.Δ.Ε.Α.Κ.) Σητείας, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοοποιήθηκε στην έδρα ομάδας. Τη Βασιλόπιτα έκοψε ο Πρόεδρος της Ε.Δ.Ε.Α.Κ. κ. Ιωάννης Δασκαλάκης, ο οποίος εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στον Σεβ. Μητροπολίτη, στους παρευρεθέντες, καθώς και σε όλα τα μέλη της Ε.Δ.Ε.Α.Κ. για την άψογη συνεργασία τους.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευχήθηκε από καρδίας υγεία, αγάπη, ομόνοια και ειρήνη, και καλή δύναμη στο έργο των μελών της Ε.Δ.Ε.Α.Κ. Σητείας για το νέο έτος και τους συνεχάρη όλους και ιδιατέρως τό Πρόεδρο κ. Ιω. Δασκαλάκη, διότι από το περίσσευμα της καρδιάς και του προσωπικού χρόνου τους υπηρετούν το σπουδαίο σκοπό της εθελοντικής προσφοράς και βοήθειας, αδιακρίτως σε κάθε συνάνθρωπο, όπως μας δίδαξε και μας άφησε παρακαταθήκη ο Κύριός μας Ι. Χριστός στην παραβολή του Καλού Σαμαρείτη.

Όπως, ακόμα, σημείωσε ο Σεβασμιωτάτος, πολλές φορές οι εθελοντές και οι εθελόντριες της Ε.Δ.Ε.Α.Κ. έρχονται να καλύψουν το έλλειμα της πολιτείας, δραστηριοποιούμενοι τόσο στη Σητεία, όσο και σε όλο τον Νομό Λασιθίου και την Κρήτη γενικότερα. Τέλος, τους ευχαρίστησε για την αγαστή συνεργασία τους με την Τοπική Εκκλησία και εξέφρασε τη χαρά του που νέα μέλη από όλη την επαρχία της Σητείας στελεχώνουν την Ε.Δ.Ε.Α.Κ., γεγονός που φανερώνει τον δυναμισμό και τα εχέγγυα για μεγαλύτερη προσφορά της ομάδος στην τοπική κοινωνία.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.