Είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν την ημέρα των Θεοφανείων το 2021 βούτηξε στην Αμάρυνθο Εύβοιας να πιάσει τον σταυρό, καθώς είχε τάμα για τον αγαπημένο του αδελφό Στέργιο που έδινε τότε την δίκη του μάχη με την επάρατη νόσο.

Λίγες μέρες νωρίτερα μάλιστα, τα Χριστούγεννα του 2020, ο 24χρονος, τότε, είχε γίνει δότης μυελού των οστών με σκοπό να βοηθήσει τον μεγαλύτερο αδερφό του. Η τύχη ωστόσο φαίνεται πως δεν ήταν με το μέρος του, καθώς ο Γιάννης βούτηξε μαζί με τον πατέρα του και δύο ακόμα φίλους τους, όμως τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα. Για μέρες ήταν σε κώμα.

Τελικά οι γιατροί διέγνωσαν ολική τετραπληγία. Έκτοτε παραμένει καθηλωμένος σε αμαξίδιο. Ωστόσο, δεν έχασε την πίστη του και παραμένει αισιόδοξος για τη ζωή, παρόλο που μέχρι σήμερα αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες.

Η ζωή του από την στιγμή εκείνη άλλαξε, όχι όμως, και η αγάπη και ο έρωτας της πανέμορφης Μαρίας που λεπτό δεν έφυγε από κοντά του. Αντιθέτως, στάθηκε βράχος δίπλα στο παλικάρι που καθηλώθηκε σε αμαξίδιο και έγινε κομμάτι του σώματος του.

Ο έρωτας των δυο νέων και η αληθινή αγάπη τους επισφραγίστηκαν το Σάββατο 8 Ιουλίου 2023 με τον γάμο τους. Ο αδελφός του Στέργιος αλλά και η μητέρα τους Κατερίνα με προσευχή και ακλόνητη πίστη στον Θεό παρακαλούσαν νύχτα μέρα . Και ο Γιάννης βγήκε νικητής από αυτή την περιπέτεια. Χθες μετά το μυστήριο ακολούθησε γλέντι σε κτήμα στην Εύβοια όπου ζει η οικογένεια.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (3)
 1. Χρήστος Γκιόκας 10 μήνες πριν

  Η θαυματουργή εικόνα των Αγίων Αναργύρων που βρέθηκε στα χώματα του γιαπιού και τώρα βρίσκεται αναρτημένη στο γυμναστήριο ΠΙΣΤΕΎΩ ότι μπορεί να κάνει το θαύμα και να ξαναπερπατήσει ο ΓΔ

  ΑπάντησηΆκυρο
 2. κλαιρη Σπανου 10 μήνες πριν

  καλο κουραγιο στην οικογενεια!Συγχαρητηρια στην κοπελλα του που σταθηκε βραχος διπλα του!

  ΑπάντησηΆκυρο
 3. Έφη 10 μήνες πριν

  Που ήταν ο θεός του να τον προστατέψει;;;;

  ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.