Στο πλαίσιο του 70ου Πανελλήνιου Ατομικού Πρωταθλήματος Σκάκι Ανδρών και του 43ου Πανελληνίου Ατομικού Πρωταθλήματος Σκάκι Γυναικών ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών επισκέφθηκε τον χώρο όπου διεξάγονται οι αγώνες, οι οποίοι και φιλοξενούνται αυτές τις ημέρες για ακόμη μία φορά στην πόλη της Λαμίας.

Τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Συμεών υποδέχθηκε ο Ιατρός κ. Παναγιώτης Στασινός, Πρόεδρος της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδος και Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Λαμιέων και τον ευχαρίστησε για την πατρική και τιμητική παρουσία του στην διεξαγωγή των αγώνων.

Ο κ. Στασινός προκάλεσε τον κ. Συμεών και ο Σεβασμιώτατος δεν του χάλασε το χατίρι. Στο τέλος του αγώνα ο κ. Στασινός μάλιστα υπογράμμισε ότι: «Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών είναι καλός και σε αυτό το σκάκι».

Ο κ. Συμεών συνεχάρη την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδος για την διοργάνωση των αγώνων στην πόλη της Λαμίας και προσεκάλεσε τους Ομίλους των Σωματείων σε συνεργασία με τις εκπαιδευτικές δομές της Μητροπόλεως μας σε εθελοντικές δράσεις και πρωτοβουλίες.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.