Στην Τελετή Ονομασίας των νέων Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος των Περιφερειακών Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδος και Θεσσαλίας, παρέστη σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών κατόπιν προσκλήσεως του Συντονιστού Επιχειρήσεων Στερεάς Ελλάδος και Θεσσαλίας Υποστρατήγου Κωνσταντίνου Παχίδη.

Ο Σεβασμιώτατος στον χαιρετισμό του έκανε αναφορά στην σωτήρια επέμβαση των Πυροσβεστών στην ζωή και στην καθημερινότητα των πολιτών και ευχήθηκε μα έχουν στην διακονία τους υψηλό αίσθημα ευθύνης, για να επιτελούν στο ακέραιο το καθήκον τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσω των μεγαφώνων στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας μεταδιδόταν μέσω Livestreaming η Τελετή Ονομασίας των νέων Αξιωματικών όπου λάμβανε χώρα στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στην Κηφισιά Αττικής, παρουσία του Γενικού Γραμματέως Πολιτικής Προστασίας κ. Βασιλείου Παπαγεωργίου τ. Αρχηγού Π. Σ. , του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστρατήγου Στεφάνου Κολοκούρη, καθώς και άλλων επισήμων.

Στην Τελετή Ονομασίας παρέστη σύσσωμη η Ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος Στερεάς Ελλάδος και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών, Βιοτεχνιών Φθιώτιδος και ΒΙ.Π.Ε. Λαμίας, ιδιοκτήτης της εταιρείας «Γιαννίτσης Group» κ. Γεώργιος Γιαννίτσης.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.