Σε αρκετές εκδηλώσεις του Νομού μας έδωσε το πατρικό και αγιαστικό του παρόν, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών.

Όπως είχε ήδη δεσμευθεί από την ημέρα της Ενθρονίσεως του, ο Ποιμενάρχης μας επιθυμεί να βρίσκετε συνεχώς κοντά στο ποίμνιό του, κατά το μέτρο του δυνατού, υπερβαίνοντας πολλές φορές και τις δυνάμεις του, όμως λαμβάνει δύναμη από την αληθινή αγάπη του προς όλους τους ανθρώπους αλλά και από την αγάπη και την τιμή, την οποία εισπράττει από όλους.

Μετά την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Λαμίας, ο Σεβασμιώτατος παρέστη και ευλόγησε τις αγιοβασιλόπιτες σε πολλές εκδηλώσεις της πόλεως μας αλλά και στην πόλη της Αταλάντης.

Αποδεχόμενος τις ευγενικές προσκλήσεις Συλλόγων και Φορέων του Νομού μας, ο Ποιμενάρχης μας παρέστη αγιάζων, ευλογών και ευχόμενος σε όλους καλή και ευλογημένη η νέα χρονιά, απευθύνοντάς τους, λόγο πνευματικό, λόγο πατρικό, γεμάτο από ελπίδα, στήριξη και αισιοδοξία για το έργο που επιτελεί ο καθένας.

Αρχικά ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Φθιώτιδος στην Λέσχη Αξιωματικών Λαμίας. Στη συνέχεια ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα της Τοπικής Κοινότητος Λαμιέων στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, ακολούθησε η εκδήλωση του Συλλόγου Νεφροπαθών Φθιώτιδος στο κοσμικό Κέντρο «Εσπερίδες», η κοπή της αγιοβασιλόπιτας του Φθιωτικού Ομίλου Πετοσφαίρισης, του Λυκείου των Ελληνίδων Λαμίας και τέλος του Συλλόγου «Οι Άγιοι Ανάργυροι», Αταλάντης στην όμορφη Πρωτεύουσα των Λοκρών.

Σε όλους τις εκδηλώσεις ο Σεβασμιώτατος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό σεβασμό και πολύ αγάπη, συναισθήματα, τα οποία πηγαία έβγαιναν από τους ανθρώπους, προκαλώντας την συγκίνηση και τις ευχαριστίες του Ποιμενάρχου μας.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.