Όπως μας ενημερώνει η Μητρόπολη Φθιώτιδος

Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος: Ποιμαντική Επίσκεψη Σεβασμιωτάτου στην Ιερά Μονή Προφήτου Ηλιού Παλαιοχωρίου

Μετά την Εξόδιο ακολουθία του αειμνήστου Περικλέως Οικονόμου που τελέσθηκε το πρωί της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου στο Γαρδίκι Ομιλαίων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας επισκέφθηκε και προσεκύνησε στην Ιστορική Ιερά Μονή Προφήτου Ηλιού στο Παλαιοχώρι Σπερχειάδος.

Τον Ποιμενάρχη μας συνόδευαν ο Αρχιμανδρίτης π. Αμβροσίος Αναστασίου, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Σπερχειάδος π. Δημήτριος Κυρίτσης, ο Εφημέριος του Αγίου Δημητρίου Λαμίας π. Αθανάσιος Σκαρμούτσος, ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγ. Τριάδος Μακρακώμης π. Ευστάθιος Παπακώστας, ο Εφημέριος του χωριού π. Ιωάννης Σουφλερός και ο Αρχιδιάκόνος π. Ευστάθιος Κατόπης.

Ο Σεβασμιώτατος επέβλεψε την πορεία των εργασιών της αποπερατώσεως των νέων πτερύγων, οι οποίες περιβάλλουν τον Μοναστηριακό Ναό και συνεχάρη τον Εφημέριο π. Ιωάννη Σουφλερό για την πορεία των εργασιών και ευχήθηκε στις 20 Ιουλίου του τρέχοντος έτους, ημέρα μνήμης της εις ουρανούς αναβάσεως του Προφήτου Ηλιού, μετά την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία να εγκαινιάσει τις νέες πτέρυγες.

Ο Φθιώτιδος Νικόλαος στην Μονή Προφήτου Ηλιού Παλαιοχωρίου Ο Φθιώτιδος Νικόλαος στην Μονή Προφήτου Ηλιού Παλαιοχωρίου Ο Φθιώτιδος Νικόλαος στην Μονή Προφήτου Ηλιού Παλαιοχωρίου Ο Φθιώτιδος Νικόλαος στην Μονή Προφήτου Ηλιού Παλαιοχωρίου Ο Φθιώτιδος Νικόλαος στην Μονή Προφήτου Ηλιού Παλαιοχωρίου Ο Φθιώτιδος Νικόλαος στην Μονή Προφήτου Ηλιού Παλαιοχωρίου Ο Φθιώτιδος Νικόλαος στην Μονή Προφήτου Ηλιού Παλαιοχωρίου Ο Φθιώτιδος Νικόλαος στην Μονή Προφήτου Ηλιού Παλαιοχωρίου

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.